Spring Awakening avlyst! Ny dato kommer!

Nylig forlenget byrådet den sosiale nedstengingen av Oslo fordi smittetallene har dessverre skutt i været på nyåret. Da situasjonen er blitt mer alvorlig og uavklart må vi med tungt hjerte avlyse musikalen. Premieren 28. januar og samtlige påfølgende forestillinger er dermed kansellert. Dette er veldig trist da mange har lagt ned mye tid og arbeid med Spring Awakening siden september, og vi hadde gledet oss til å vise dere resultatet!

Alle som har kjøpt billetter kan få dette refundert. Ved å ikke kansellere billetten, velger du heller å støtte vårt arbeid med mangfoldig scenekunst og skape en kreativ plattform for unge!
Har du kjøpt via Tix.no, skal du ha mottatt en epost. Hvis ikke, må du ta direkte kontakt med dem. Hvis du har kjøpt via oss, vil den som bestilte for deg snart få tilsendt en epost. Vennligst vær tålmodig da behandlingen kan ta tid.
Det er lett å ta kultur for gitt. Pandemien har vist oss hvor viktig slike arenaer som KulturKlovnene er for unge mennesker. Vi har alltid ment at vårt arbeid handler mye om menneskene i den. Det handler om å gi unge muligheten til å utfordre seg selv, leve livet til det fulle og skape gode relasjoner som varer selv etter våre produksjoner. Dette er noe av det fineste vi vet ❤
Men fortvil ikke! Spring Awakening settes opp på nytt i august. Billetter vil bli sluppet i løpet av våren. Mer info kommer.
Ta vare på deg selv og hverandre så lenge!



Kommentarer

Populære innlegg