Ny daglig leder Synne Eriksen og ny styreleder Trung Tong

SPENNENDE NYHETER! 

Styret i KulturKlovnene har nå ansatt Synne Eriksen som daglig leder i 30%-stilling. Det er et stort steg for lille KulturKlovnene å ha sin første ansatt! Synne er allerede i gang og startet hos oss 1. februar.  

Synne har vært med i ledelsesgruppen til KulturKlovnene de siste årene, sist som koreograf i Spring Awakening. Hun er med andre ord helt rå både på det organisatoriske og kunstneriske! Alle som har jobbet med Synne, DIGGER henne!

Synne på øving under Spring Awakening


ENDA EN GOD NYHET! 

Trung Tong er valgt som styreleder. 

Trung har vært aktiv i KulturKlovnene siden 2016 og har hatt flere roller, sist som skuespiller i Spring Awakening. KulturKlovnene ble i sin tid grunnlagt av unge norskvietnamesere med felles lidenskap for scenekunst. Vi ønsket å løfte frem norskvietnamesere og andre med flerkulturell bakgrunn for å gjenspeile befolkningen i Norge bedre. 

Trung spiller Otto i Spring Awakening



Trung er den rette mannen for videreføre vårt arbeid med mangfoldig scenekunst! Alle som kjenner Trung, vet at han sprer en unik varme til alle rundt seg. Han er mild og ydmyk av hjertet og lar gjerne ANDRE SKINNE selv om han gang på gang beviser at han mestrer alt han tar i.
Sammen vil disse to være dynamitt og vil fortsette å lage nye sprell på Sentralen! Gleder meg vanvittig til fortsettelsen. De er i gode hender da jeg vet at dere vil være til støtte for dem på samme måte som de/dere har vært til støtte for meg i alle disse årene. 

Takk for reisen hittil, folkens ❤
Beste hilsen Linda
Avtroppende leder

Kommentarer

Populære innlegg