Bli sponsor

KulturKlovnene setter opp Broadwaymusikalen Spring Awakening med premiere 27. august på Sentralen


Som sponsor hjelper du nemlig KulturKlovnene å sette teater, sang, sanselig læring og kreativ tankegang på dagsorden. Gjennom scenekunsten, lærer vi unge talenter til å få mestringsfølelse, være visjonære og reflekterende individer i fremtiden! KulturKlovnene er en non-profitt organisasjon som fremmer mangfoldig scenekunst og har dette implementert i alle ledd i våre produksjoner, både bak og på scenen. 


Pandemien har rammet oss hardt, spesielt et tøft og ensomt år for de unge. Nå ser vi frem til å vise dere Spring Awakening med rå rockemusikk og deilig koreografi!


Bli med på en emosjonell berg og dalbane! I august setter KulturKlovnene opp en rockemusikal basert på tysk teaterstykke fra 1891 av Frank Wedekind. Musikalen tok Broadway med storm i 2006 og vant hele åtte Tony-priser. En intim og stemningsfull stykke om en generasjonskrig med viktige temaer som fremdeles er aktuell i dag! Dette er en musikal som vil treffe deg midt i hjertet med sitt brutale budskap. Ensemblet består av 17 talentfulle unge skuespillere og 5 profesjonelle musikere mellom 16-35 år.


Nå kan din virksomhet bli assosiert med høy kunstnerisk kvalitet til unge mennesker, arbeid med seriøs læring til vår neste generasjon samt ønsket om å være å støtte den kommende generasjonen til å bli innovative, hardtarbeidende og kreative aktører i vårt samfunn.


For å kunne gjennomføre denne kultursatsningen er vi avhengig støtte fra næringslivet! Vi håper at dermed at bedrifter vil bidra med sponsing av forestillingene og som vil gi verdi for begge parter. 


Velg mellom disse pakkene:


SPONSORPAKKE 1

40 billetter 

Helside i programmet 


Kr. 20.000,- 

SPONSORPAKKE 2

20 billetter 

En kvart side i programmet 


Kr. 10.000,-

SPONSORPAKKE 3

10 billetter 

Logo i programmet 


Kr 5000,-

SPONSORPAKKE 4

4 billetter 

Navn i programmet 


Kr. 2000,-


Kontaktinfo: 

Nina Tran (tlf 923 21 227)

Linda Luu (tlf 451 00 004)

Email: post@kulturklovnene.no










Kommentarer

Populære innlegg