Ettersnakk etter Mannemonologene med regissør Stine Sandnes, Mia Landsem (18.3) og Adam Schjølberg (19.3)



Samtalen er åpen og gratis for alle, men billetter til forestillingene kan kjøpes her: 
18/3 kl. 18.30
19/3 kl. 18.30

Foto: Phuong Costello

Ettersnakket vil finne sted umiddelbart etter endt forestilling (ca kl. 20.30) og blir ledet av KulturKlovnenes leder Thuy-Linda Luu. Det er mulig å komme på ettersnakket selv om du ikke ser på forestillingen samme kveld. Det som gjør stykket unikt er at den er basert på ekte intervjuer med menn som bor i Norge. Har du lyst til å høre manusforfatter og regissør Stine Sandnes dele hennes reise fra idé til manus? Hva er det som har gjort at Mannemonologene har blitt en forestilling forut sin tid og har mottatt strålende kritikker både fra presse og publikum? Blant annet har forestillingen fått følgende anmeldelser: 

"Det beste jeg har sett på scene i år"
Adam Schjølberg, forfatter "Mannual", norsk TV-personlighet og stand-up-komiker

"Skal du få med deg ett stykke på teater denne høsten, gå og se Mannemonologene!"  
Vegard Velle, Vårt Oslo

"Humoristisk og nært om ekte følelser" 
Thale Heidel Engelsen, Universitas

"Historiene som rører, beveger og treffer deg - gjerne midt i mellomgulvet" 
Stine Sørensen, Teater og Ungdom

Mannemonologene har vakt oppsikt etter urpremieren i november 2019. Stykket er en tankevekker og får deg til å stoppe opp. Temaer som tar opp er blant annet hva vil det si å gå fra det å være gutt til mann? Hva slags forventninger har samfunnet til en mann i dag? Hva slags utfordringer opplever menn og unge menn i dagens Norge? Vi ser i denne forbindelse invitert gjester som skal være med å snakke om dette med regissør Stine Sandnes.


18/3 Ettersnakk med Mia Landsem og regissør Stine Sandnes
Vår første gjest er Norges mest kjente datadetektiv Mia Landsem. Hun er opptatt av å rette fokus på at unge menn også er ofre for overgrep. I de siste årene har Landsem brukt veldig mye tid i kampen mot folk som sprer private bilder. Hun er opptatt av å belyse problematikken knyttet til unge menns psykisk helse.

Foto: Plan International Noreg/ NTB scanpix / NPK 
19/3 Ettersnakk med Adam Schjølberg og regissør Stine Sandnes 
Etter den siste ekstraforestillingen har vi invitert Stand-up komiker og forfatter Adam Schjølberg. Han vant årets forbilde under Vixen Awards 2020 for hans åpenhet rundt det å være mann. Frykten for å ikke passe inn i samfunnet, ble starten på et mareritt for den velkjente tv-profilen. Schjølberg ga ut bestselgeren "Mannual" i fjor. I boka tar han opp problemene og spørsmålene moderne menn har - og han gir tips og gode råd for hvordan menn kan bli mer komfortable med seg selv.
Foto: Kirsten Iversen

Velkommen!




Kommentarer

Populære innlegg