Audition til Mannemonologene


SØKNADSFRIST: 4. AUGUST 2019
AUDITIONDATOER: 20. OG 27. AUGUST 2019

I samarbeid med Stine Sandnes setter Kulturklovnene opp «Mannemonologene» og holder lukket audition i august. Stykket tar opp temaer rundt det å være mann og mannsrollen i Norge 2019.

Vi leter etter 12 skuespillere i alderen 16 år og oppover.

Vi er på jakt etter deg som:
- ønsker å være med på et spennende og samfunnsaktuelt stykke
- har mulighet til å sette av 1-2 dager i uka fra september til november i 2019
- er positiv og har stå på-vilje
- har lyst til å stå på en scene (skuespillererfaring er ikke et krav)

Premiere er i november 2019, og det må på regnes med øving i helgene fra september. Vi søker et bredt spekter av skuespillere og oppfordrer folk med alle type bakgrunner til å søke.

På søknaden sender du inn et portrettbilde og skriver litt om deg selv (feks interesser og hobbyer), alder og hvorfor du har lyst til å være med og eventuell skuespiller erfaring/kunstnerisk CV til :
mannemonologene@gmail.com.

NB. Å være med som skuespiller i dette prosjektet er stort sett basert på frivillig innsats, men profesjonelle skuespillere kan forvente et lite honorar.

OM "MANNEMONOLOGNE"
Stine Sandnes har tidligere skrevet "Kvinnemonologene" som kom ut i 2017, og har siden da hatt 20 forestillinger fordelt over tre ensembler og 3 byer. Det ble for første gang spilt på Teater Neuf i Oslo, så på Teateret i Kristiansand, og så på Nordic Black Theatre i Oslo. Alle forestillingene har vær utsolgt, og det har nå blitt sett av over 1800 publikummere. Nylig var "Kvinnemonologene"" i Bergen, da invitert av studentteateret Immaritus. Kvinnemonologene har i løpet av kort tid fått faste tillhengere, og mange venter nå på oppfølgeren "Mannemonologene".

"Mannemonologene" vil følge samme prosess som "Kvinnemonologene". Det vil være monologer basert på intervjuer som Stine Sandnes foretar med forskjellige menn, med forskjellige bakgrunner. "Mannemonologene" krever et variert skuespiller ensemble, der vi ønsker å ha med en god blanding av unge og litt eldre skuespillere. Sandnes har alltid hatt fokus på å ha med unge intervjuobjekter og skuespillere i "Kvinnemonologene", og historier med gode variasjoner, og det vil bli det samme i Mannemonologene.

Kommentarer

Populære innlegg